The Lost Relic av Scott Mariani

Jag nämnde Scott Mariani för inte så länge sedan och även denna bok, The Lost Relic.

Anledningen att jag tar upp honom och boken är detta med boktrailern. Jag fascineras av det faktum att böcker får trailers. Briljant tycker jag. Egentligen inget konstigt alls. Filmer som ska släppas på bio har ju trailers som ska fungera som lockbete. Vi får en föraning om vad filmen handlar om och memorerar den, kanske omedvetet. När filmen sedan har premiär, kanske ett halvår senare, så dyker trailern upp som ett minne och får oss att köpa biljetter och gå och se filmen.

Så fungerar det kanske för boktrailers också. Att de inte är speciellt långt från varandra är ju lätt att inse, när man betänker att många filmer har en bok som förlaga.

Så här har du alltså trailern för Scott Marianis The Lost Relic.