Nu släpps fler titlar på svenska, vi pratar eböcker!

Häromdagen skrev SVD om att förlagen släpper fler titlar som eböcker. Inte en dag förtidigt om du frågar mig. Tänk på alla gamla böcker som inte finns att få tag på längre som längre fram kommer att bli tillgängliga. Out of print ersätts med always available. Redan förra veckan släpptes 200 nya titlar på svenska av Bonnierförlagen och till jul kommer flera förlag att följa efter.

ur Svd.

De ledande svenska bokförlagen vågar inte längre dröja med utgivning av e-böcker. Strategin att vänta och se håller inte längre, och därför ökas tempot rejält. Inom ett år ska över tusen nya e-böcker ha givits ut på svenska. Stora förlag, som Norstedts och Bonniers, byter därmed strategi. Med start i vår ska de parallellpublicera alla sina nya titlar både som e-böcker och pappersböcker.

Läs hela artikeln här: